четвъртък, 20 юни 2024

КОНФЕДЕРАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ КУЛТУРНИ ОРГАНИЗАЦИИ И ДЕЙЦИ В ЧУЖБИНА СЪС СПЕЦИАЛНА ПОКАНА ДО БЪЛГАРСКИТЕ АВТОРИ ОТ ЧИКАГО И САЩ

BOOK BAZAR 2022

Бордът на директорите на Конфедерацията на българските културни организации и дейци в чужбина (BCOAA) отправя специална покана за участие към авторите от Чикаго и САЩ, които биха искали да се включат със свои творби в Базар на книгата 2022. Базарът, който ще се състои на 5 и 6 ноември в Културен център “Българика” Чикаго, предлага повече от 500 заглавия от популярни български автори и среща с някои от най-добрите български издателства.

Събитието предлага уникална възможност за българските автори, които живеят в САЩ, да представят своето творчество и да се срещнат на живо с читатели и почитатели на книгата.

Както съобщиха от Конфедерацията за „Атерна Прес“, авторите трябва да заявят участието си в Базара като изпратят имейл , не по-късно от 30 октомври 2022, на следния адрес:

bgconfedabroad@gmail.com

Имейлът трябва да съдържа името на автора и кратка био/творческа справка. Произведенията ще могат да бъдат изложени по време на двата дни от Базара, а не само на 6 ноември, както беше съобщено първоначално.

Борд на Директорите

BCOAA

Chicago, October 2022

Monochrome on Transparent

Свързани публикации

Последни публикации

Категории